Contact Me

Use the form on the right to send me a message.

I will get back to you as soon as possible! 

 


2860
Denmark

Undervisning & workshops

Undervisning & Workshops

På denne side kan du finde mere information om mine kommende workshops og links til de steder hvor jeg underviser i yoga. 


10. juni kl. 10-12.30: Restorativ workshop

Bliv støttet i at tage en pause & nyd 2,5 times afspænding med restorativ yoga. På workshoppen sættes tempoet helt ned og vi afsætter 2,5 time til blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig - alt imens vi lader kroppen hvile i restorative yogastillinger.

I den restorative yoga bruges blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen, hermed bliver kroppen holdt og støttet således, at du ikke skal bruge kræfter på at holde dig selv i stillingerne - du skal blot hvile.  Hver stilling holdes i minimum fem minutter med ønske om at hjælpe kroppen til at give slip på eventuelle spændinger & stress. Restorativ yoga er en yderst blid form for yoga der giver kroppen og nervesystemet mulighed for at hvile. 

Vi starter workshoppen med et blidt flow hvor alle kan være med, så vi kan få lidt varme i kroppen inden vi skal ind i de restorative stillinger. Workshoppen vil også indeholde enkelte vejrtrækningsøvelser og afsluttes med en ekstra lang og dyb restorativ savasana.

Tid og sted: HéLT, Henrik Steffens Vej, Frederiksberg

Pris: 350 kr 

TILMELD DIG HER


Jeg underviser faste yogatimer følgende steder: 

HéLT, Frederiksberg

Flow, Hatha og Gravid Yoga

Maven og Mig, Nørrebro

Hensynstagende yoga, specielt udviklet til dig der er færdig med genoptræning af rectus diastase, og ønsker at komme i gang med træning igen på en sikker måde.

Kula Yoga

Underviser gravidyoga og som vikar på andre hold. 

Health Group

Firmayoga ved virksomheder