Contact Me

Use the form on the right to send me a message.

I will get back to you as soon as possible! 

 


2860
Denmark

Privat undervisning

IMG_6779.JPG
Jeg mødte Mia for privat yoga hold for at komme i gang igen med yoga efter graviditeten og en rectus diastase. Mia har været tålmolig og dygtig til at guide mig med at starte igen og med at designe et program jeg kan bruge hjemme mens min krop heler. Kan varmt anbefales! Tak :)
— Fran

Privatundervisning 

Udover mine faste yogahold, tilbyder jeg også privat undervisning med fokus på dig og dine behov. Der kan være mange gode grunde til at investere i den ekstra tid, opmærksomhed og tilstedeværelse en privattime kan give. 

Måske ønsker du vejledning i forhold til at komme i gang med yoga igen efter en længere pause, måske ønsker du at dykke dybere ned i specifikke yogastillinger eller en meditationspraksis, måske ønsker du vejledning til at sammensætte et program som du kan bruge i din yogapraksis derhjemme. Uanset hvad din baggrund for en privatime måtte være, så bliver det et samarbejde der giver mening for dig og dine forudsætninger. 

Pris for en privat yogatime: 700 kr. 

Pris for et forløb med 3 private yogatimer: 1800 kr. (600 kr. per time) 

Privattimer foregår i yogalokaler på indre Nørrebro eller hjemme hos dig. Ved forespørgsel arrangerer jeg også private yogatimer for små grupper. 

Kontakt mig gerne for mere information.